Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hibabejelentés

FONTOS: Figyelmesen olvassa el, mielőtt felveszi velünk a kapcsolatot:

Garanciális vagy garancián kívüli hibabejelentés a következőképpen működik cégünknél:

1. Készítsen egy jó minőségű videót telefonjával, amivel bemutatja a hibát!
a. A videó egyértelműen kell látszódnia a teljes rollernek (színe, típusa),
b. vigye a kamerát a roller sorozatszámára (általában a roller alján található)
c. a hibát kell bemutatni. Például, ha nem indul a roller, akkor mutassa be, hogy próbálja bekapcsolni, a gázkart húzza, de semmi.

Mindezt 1 videón belül kell bemutatni, összevágott vagy több részből álló videót nem áll módunkban elfogadni.

2. Küldje el a videóanyagot egy írásos részletes hibaleírással és minden észrevétellel emailben, csatolja a számlát, amivel igazolja, hogy nálunk vásárolta a terméket.

Ha a videó mérete nagyobb, mint 25Mb, akkor egy fájlküldő oldal segítségével  (http://mammutmail.com vagy http://www.toldacuccot.hu)
Fontos: Ellenőrizze a videót, mielőtt elküldi, egyértelmű-e és tisztán olvasható-e rajta a sorozatszám és a hibajelenség kivehető-e!

Azt, hogy garanciális hibáról beszélünk vagy sem, csakis a szakszerviz tudja megállapítani, az ő állásfoglalása és jegyzőkönyve alapján járunk el. Minden esetben győződjön meg róla, hogy a hibajelenség ténylegesen fenn áll-e, mindannyian időt és pénzt spórolunk vele.
Mindannyiunk közös érdeke, hogy egyértelmű, világos hibabemutató és leíró anyagot kapjunk, mert ha hiánypótlást kell kérnünk vagy új videót kell készíteni, az nagyban növelheti a szervizidő hosszát.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ha a szakszerviz hivatalos vizsgálata során megállapítható, hogy a hiba nem tartozik a garanciális  javítások közé, a felmerült költségeket kiszámlázhatjuk. Javítás előtt minden esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot és konzultálunk a helyzetről és eldöntheti, hogy szeretné-e, hogy garancián kívül, az Ön költségén megjavítsuk-e a terméket.

A garancián kívüli szerviz árának alkotóelemei a következők: fuvardíj (oda-vissza), szerviz munkadíja, alkatrész és az Áfa.

Az alkatrész beszerzése esetekben rajtunk kívülálló okok miatt csúszhatnak, ebből származó hátrányok nem a forgalmazó és a szerviz felelőssége.

Töltse ki az alábbi űrlapot: 

Keresés